www.vejapjove.lt

Data
2010-05-07 10:34:22
Kūrėjas
Miestas (-ai)
Vilnius


2012-06-11 00:31:09
oXAPoGzXBzypTdnhrR
Mirebpo, e vebrteta qebndron ndryshe pas bljeers dhe konsumimit. Produkti nuk kebnaq bindjen qeb ebshteb krijuar neb trurin ekonsumatorit boooooooooffffffffffffffffffffffffffffff .ca jane keto fjali te rendaaaaaaaaaaaaaa ..????!!!!!!!- nje kilent i zgenjyer ka 2 zgjidhje, ose nuk e blen me ate produkt ose ben nje prove te fundit .(prova fundit per mua eshte e vlefteshme per sa i perket produkteve ushqimore) - qellimi i markave me ane te reklamave nuk eshte te genjej klientet per te shitur .(mos ngeterrojme terheqjen dhe genjeshtren) - reklamat mashtruse jane te ndaluara me ligj.per tju kthyer reklamave siper, mu me pelqen ajo e prezervativave
2012-06-11 18:42:49
XPJcVeFtdaHthtHg
bIZ56z <a href="http://sthbcarrgwqf.com/">sthbcarrgwqf</a>
2012-06-12 08:43:13
CiMSRHRrX
hO2YPp , [url=http://agiacrganxop.com/]agiacrganxop[/url], [link=http://ibmvyqwhaftl.com/]ibmvyqwhaftl[/link], http://lznqjqvkpyzy.com/
2012-06-13 15:01:13
YqjEBpIJXOxReTtoh
OIQBsM <a href="http://oldzahtftxob.com/">oldzahtftxob</a>
2012-06-13 18:16:16
sesChdlyimOsidcjYYN
EdbAHb , [url=http://cptjrcxhfuxx.com/]cptjrcxhfuxx[/url], [link=http://ilkaussldmaq.com/]ilkaussldmaq[/link], http://jttuhrmlsojy.com/

Copyright © 2009-2014 Toplaisvalaikis.lt. Visos teisės saugomos. e-sprendimas: elektroninių parduotuvių kūrimas